Combat Online

Astu maailmaan Combat Online ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Taistele eeppisissä räiskinnöissä, kun pelaat Combat Onlinea (Combat 5), nopeatempoista ja intensiivistä ensimmäisen persoonan moninpeliä. Tämä taistelu on maailmanlaajuinen, sillä taistelet muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa monilla eri areenoilla.

Käytössäsi on erilaisia aseita konekivääreistä tarkka-ampujakivääreihin, joten voit halutessasi tai tilanteen niin vaatiessa jatkuvasti muuttaa strategiaasi vastustajiesi eliminoimiseksi. Loppujen lopuksi, jos päätät pelata tiimitaistelua tai Capture the Flag -peliä, tiimisi saattaa tarvita tarkka-ampujaa, tai luultavasti he tarvitsevat jonkun, joka hyökkää konekiväärin kanssa. Tai valitse Free For All ja hanki ykköspaikka pistetaulukossa.

Jos olet onnistunut hallitsemaan tarjolla olevat taisteluareenat, mikset tekisi omia karttaeditorin avulla? Combat Online tarjoaa sinulle varmasti paljon hauskaa, joten pelaa nyt!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Combat Online? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.