100 Doors: Escape Room

Astu maailmaan 100 Doors: Escape Room ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pakenemis-pelit!

Lordi Kellyn kartano on täynnä salaisuuksia, ja sinun tehtäväsi on paljastaa ne, kun pelaat 100 Doors: Escape Room osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä pelissä sinun on käytävä läpi, arvasitko, 100 huonetta. Tämä ei kuitenkaan ole niin helppo tehtävä kuin miltä se aluksi saattaa vaikuttaa, sillä jokaisen huoneen avaamiseen ei tarvita avainta, vaan sinun on keksittävä, mikä on se juju, jolla ovi avataan ja edetään pelissä. Tämä voi olla mitä tahansa piilotettujen kytkimien löytämisestä tai oven lukkoa vetävän painotetun järjestelmän hyödyntämisestä. Arvoitukset vaativat ajattelua laatikon ulkopuolella, ja on jännittävää edetä yksityiskohtaisessa kartanossa 100 Doors: Escape Room.

Sen lisäksi, että saat tyydytystä huoneen arvoituksen ratkaisemisesta, saat myös mielenkiintoisia satunnaisia faktoja, kun etenet maininnan läpi. Tämä on lisäbonus, mutta se on aina plussaa, kun opit hienon uuden faktan. Ja osoitteessa 100 Doors: Escape Room on paljon arvoituksia ratkaistavaksi ja paljon faktoja opittavaksi. Kaikki riippuu siitä, kuinka kärsivällinen olet ja kuinka hyvä havainnointikykysi on. Jotkut arvoitukset ovat melko hankalia, joten sinun on todella mietittävä tarkkaan ratkaistaksesi ne. Mutta voitto on sen arvoinen, kun jatkat etenemistä lordi Kellyn kartanossa ja opit lisää pelin juonesta.

Ainutlaatuisten arvoitusten ja huoneiden ansiosta 100 Doors: Escape Room tarjoaa paljon jännittäviä haasteita voitettavaksi, ja se on loistava valinta, jos haluat pelata pulmapeliä osoitteessa Pelitpelit.fi. Yritä siis ratkaista mysteerit, joita tämä muinainen talo pitää sisällään, ja pidä hauskaa.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelin kohteiden kanssa, jos pelaat tietokoneelta. Jos käytät mobiililaitetta, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö 100 Doors: Escape Room? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pakenemis-pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.