3D Solitaire

Astu maailmaan 3D Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Valmistaudu lumoutumaan klassisesta korttipelistä, jollaista et ole koskaan ennen nähnyt 3D Solitaire osoitteessa Pelitpelit.fi! Uppoudu ajattoman pasianssipelin visuaalisesti upeaan versioon, joka on nostettu uusiin korkeuksiin henkeäsalpaavalla 3D-grafiikalla. Salaperäisen muinaisen temppelin rajojen sisäpuolella tavoitteesi pysyy samana: järjestä kaikki kortit huolellisesti neljään peruspinoon. Nämä kasat on lajiteltava sekä maun että arvon mukaan, ässästä kuninkaaseen. Pelikentällä kortteja voi pinota vain laskevassa järjestyksessä ja vuorotellen värejä, mikä tuo peliin lisää strategisuutta.

Mutta 3D Solitaire ei tyydy vain visuaalisen ilmeen parantamiseen. 3D Solitaire tarjoaa sinulle vapauden mukauttaa pelikokemustasi. Voit valita kahden erilaisen korttimallin välillä, jolloin voit pelata juuri sillä tyylillä, joka sopii sinulle. Räätälöi pelisi taitotasosi mukaan, sillä voit vaihtaa yhden ja kolmen kortin pelitilojen välillä, jotka tarjoavat vaihtelevan tason haasteita. Mukavuutesi on etusijalla osoitteessa Pelitpelit.fi. Voit hallita pakan sijoittelua ja varmistaa, että jokainen siirtosi on mukava ja intuitiivinen. Olitpa sitten kokenut pasianssin harrastaja tai pelin uusi tulokas, 3D Solitaire on suunniteltu kaiken tasoisille pelaajille.

Kysymys kuuluukin: pystytkö saavuttamaan korkeat pisteet? Haasta itsesi peliin, jossa yhdistyvät pasianssin ajaton vetovoima ja 3D-grafiikka. Uppoudu muinaisen temppelin kiehtovaan tunnelmaan ja lähde korttipinoamisen mestaruuden matkalle osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Valitse kortit hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä niitä ympäri ruutua. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta kortteja.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö 3D Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.