99 Balls

Astu maailmaan 99 Balls ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Koukuttavan pelattavuutensa ansiosta 99 Balls on yksi niistä peleistä, jotka saavat sinut varmasti haluamaan pelata vielä yhden kierroksen saadaksesi paremmat pisteet. Mutta paremmat pisteet eivät ole ainoa asia, jolla on väliä, sillä strateginen pelattavuus on erittäin tyydyttävää, varsinkin kun hallitset, miten voit parhaiten suunnitella lentoratasi.

Peli tuo klassiseen Breakout-peliin ainutlaatuisen lisän, sillä jokaiseen lohkoon, johon osut, on osuttava tietty määrä kertoja, jotta se katoaa. Nämä numerot näkyvät tiilissä. Toinen ainutlaatuinen elementti on se, että voit ampua yhä enemmän palloja, kun etenet vaiheessa. Ja ota huomioon, että voit valita vain lentoradan, etkä voi muuttaa sitä, mistä pallot laukeavat. Ne laukeavat aina ruudun keskeltä.

Hieman Tetris-inspiraatiota lisäämällä 99 Balls ottaa käyttöön samanlaisen häviämisehdon, ja jokaisen pallonheiton jälkeen tiilet tulevat hitaasti kohti pelaajaa, ja uudet tiilet vaativat aina lisää osumia, jotta ne katoaisivat.

Tule pelaamaan Pelitpelit.fi ja kerää parhaat pisteet 99 Balls!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö 99 Balls? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.