Archery World Tour

Astu maailmaan Archery World Tour ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista urheilupelit!

Jos olet koskaan ollut innostunut jousiammunnasta tai ihailet Robin Hoodia, Legolasia tai muita kuuluisia jousiampujia tosielämästä tai fiktiosta, Pelitpelit.fi antaa sinulle mahdollisuuden tarttua jousipeliin ja astua heidän kenkiinsä Archery World Tourin, kauniin 3D-jousiammuntapelin, avulla.

Harjoittele ampumista 50 haastavalla tasolla ja laita tarkkuutesi ja refleksisi äärimmäiseen testiin. Tai jos haluat vain nopean hauskan kierroksen, voit aina valita Balloon Challenge -pelin, jossa sinun on osuttava ilmapalloihin edetäksesi ja ansaitaksesi pisteitä.

Kun yrität osua kohteeseen, sinun on otettava huomioon monia asioita, kuten lyöntisi sijainti, tuulen suunta sekä lyöntisi voima. Ja kun kohteet liikkuvat tai esteet estävät niiden liikkumisen, haasteet vain lisääntyvät!

Ammu ja tule jousiammunnan mestariksi Archery World Tourissa!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Archery World Tour? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta urheilupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.