Asteroids

Astu maailmaan Asteroids ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Pelaa Asteroids osoitteessa Pelitpelit.fi, ikoninen peli, joka on vaikuttanut suuresti videopelien historiaan, ja yritä löytää kaikki pelit, joihin se on jättänyt jälkensä. Sen hauska pelattavuus ja ainutlaatuiset ideat ovat varmistaneet sen perinnön, ja se, että sitä pelataan yhä tänä päivänä, kertoo kaiken tarpeellisen siitä.

Pelissä Asteroids toiminta sijoittuu avaruuteen, ja sinun on samanaikaisesti väisteltävä ja ammuttava saapuvia asteroideja. Ohjaus on se, mikä todella erottaa pelin muista, sillä sinun on otettava huomioon liikkeesi inertia, ja jos et ole tarkkaavainen, menetät lentokoneesi hallinnan kokonaan. Toinen ainutlaatuinen idea on se, että jos ohitat ruudun reunan, ponnahdat ulos vastakkaiselta puolelta, mikä lisää strategiaa, mutta lisää myös paljon epävarmuutta.

Pelaa klassikkopeliä osoitteessa Pelitpelit.fi ja kurkista historiaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Asteroids? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.