Baby Holly Feeding Time

Astu maailmaan Baby Holly Feeding Time ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista vauva pelit!

Holly-vauva tarvitsee apuasi! Holly on leikkisä ja söpö vauva, joka tarvitsee paljon huomiota. Auta häntä ostamaan ainekset ruokaa varten, jonka hän aikoo valmistaa, mutta pidä aina vauvaa silmällä, sillä hän voi hermostua ja itkeä milloin tahansa. Jos näet hänen itkevän, anna hänelle hänen lempilelunsa, ja hän hymyilee hetkessä.

Auta häntä valmistamaan ruokaa ja syömään sotkematta keittiössä. Kun hän on syönyt ilta-ateriansa, Holly-vauva tarvitsee jälleen apuasi valmistautuakseen nukkumaanmenoon. Melkein unohdin, että sekä ruoanlaiton että syömisen aikana Holly itkee lempilelunsa perään, joten ole aina valmiina tuomaan hymy takaisin tälle söpölle vauvalle! Nauti tästä uudesta vauvapelistä ja odotamme innolla, että näemme sinut päivittäin uusilla vauvan tyttöpeleillä, jotka ovat valmiina pelattavaksi ilmaiseksi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Baby Holly Feeding Time? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta vauva pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.