Block Champ

Astu maailmaan Block Champ ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Osoitteessa Block Champ sinulla on valta järjestää sinulle annetut palikat siten, että ne muodostavat suoran palikkalinjan päästä päähän. Se on siis vähän kuin Tetris, mutta ilman lisäpainetta nopeasti putoavista palikoista, jotka sinun on nopeasti keksittävä, mihin niiden on putoava.

Mutta älä anna tämän saada sinua luulemaan, että Block Champ on helppo peli. Päinvastoin, sillä pelilaudan kokoonpano jättää sinut toisinaan todella vaille minkäänlaista käsitystä siitä, miten edetä. Apunasi on joitakin palikoita, joissa on salamalaatta, ja jos pystyt sijoittamaan kaksi salamalaattaa samaan riviin, ilmestyy suuri salama, joka tuhoaa koko rivin. Tee tämä strategisesti ja voit saada enemmän pisteitä. Toisaalta on joitakin laatat, jotka sinun on poistettava kahdesti, jotta ne katoavat, joten ole aina tietoinen niiden sijainnista.

Pelaa ainutlaatuista peliä, joka ottaa Tetriksen kaavan ja tekee siitä jotain hieman erilaista, kun pelaat Block Champ osoitteessa Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Block Champ? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.