Butterfly Kyodai HD

Astu maailmaan Butterfly Kyodai HD ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista mahjong pelit!

Toista klassinen pelikokemus osoitteessa Pelitpelit.fi, kun valitset Butterfly Kyodai HD. Nauti Butterfly Kyodain tunnetuksi tehneestä yhteensopivasta pelattavuudesta, nyt HD-grafiikalla. Tavoitteena Butterfly Kyodai HD on edelleen sovittaa yhteen niin monta perhosen siipeä kuin mahdollista, kunnes aika loppuu. Siipiparin muodostaminen luo majesteettisen perhosen, joka lentää pois pelilaudalta. Jos onnistut muodostamaan parin, aikaa lisätään, joten mitä paremmin pelaat, sitä enemmän aikaa sinulla on käytettävänäsi useampien parien muodostamiseen. Sen lisäksi, että varmistat, että yhdistettävät siivet ovat samantyyppisiä, sinun on myös pidettävä mielessäsi, kuinka lähellä ne ovat toisiaan, sillä voit yhdistää siipiä vain, jos ne ovat enintään kahden suoran kulman päässä toisistaan.

Mutta älä huoli, sillä vaikka juuttuisit hetkeksi jumiin etkä löytäisi yhteensopivaa paria, käytössäsi on kaksi hyödyllistä vaihtoehtoa: ensimmäinen on mahdollisuus sekoittaa pelilautaa, mikä saattaa tuoda yhteensopivat siivet lähemmäs toisiaan, ja toinen vaihtoehto on taikasauva, joka näyttää sinulle välittömästi oikean yhteensopivuuden, joka on saattanut lipsahtaa valvovalta silmältäsi. Löysitpä kaikki osumat itse tai pyysitpä silloin tällöin lisäapua, yksi asia on varma: alkuperäisen pelin rentouttava pelikokemus on edelleen läsnä osoitteessa Butterfly Kyodai HD. Sen rauhoittavasta musiikista, joka on täynnä soittokelloja ja muita mukavia ääniä, ja HD-grafiikasta lähtien Butterfly Kyodai HD on loistava peli, joka auttaa sinua rentoutumaan.

Pelaa toista hauskaa matching-peliä Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa Butterfly Kyodai HD.

Kuinka pelata

Valitse siivet pelilaudalta hiiren vasemmalla painikkeella tai napauta näyttöä, jos pelaat mobiililaitteella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Butterfly Kyodai HD? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta mahjong pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.