Chess Challenges

Astu maailmaan Chess Challenges ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista shakkipelit!

Opi shakin ihmeellinen peli ratkaisemalla erityisiä haasteita, jotka opettavat sinulle hitaasti perusasiat sekä kehittyneitä tekniikoita, jotka auttavat sinua voittamaan pelin. Osoitteessa Chess Challenges shakin säännöt pysyvät samoina, mutta sen sijaan, että pelaisit tavallista peliä, sinun on ratkaistava minihaasteet, jotka asettavat taitosi koetukselle.

Kauniin tyylitellyn grafiikan ja upean ääniraidan ansiosta Chess Challenges on viehättävä ja mukaansatempaava maailma, ja se on loistava johdatus shakin kiemuroihin.

Chess Challenges:n tasot on rakennettu siten, että ne opettavat sinulle yhden shakin osa-alueen, kuten hallitsemaan, mitä siirtoja tietty nappula voi tehdä, mutta kaikki tämä tieto annetaan sinulle hitaasti pieninä annoksina. Pian tunnet olosi mukavaksi pelata oikeaa shakkia! Onneksi osoitteessa Pelitpelit.fi on myös paljon shakkipelejä, joista valita.

Vaikka tasot vaikeutuvat edetessäsi, myös taitosi paranevat, ja huomaat, että pelistä tulee yhä hauskempaa ja hauskempaa!

Opi shakkipeliä Chess Challenges avulla!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Chess Challenges? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta shakkipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.