Classic Nonogram

Astu maailmaan Classic Nonogram ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Nauti hauskasta ja värikkäästä pulmapelistä osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä ratkaista lukuisia nonogrammeja, kun kokeilet Classic Nonogram. Vaikka nämä hauskat palapelit eivät ole yhtä kuuluisia kuin muunlaiset palapelit, ne haastavat silti mielesi ja tarjoavat mukavan annoksen hauskanpitoa. Kuten useimmat pulmapelit, myös Classic Nonogram voi olla hyvä valinta, jos haluat rentoutua ja rentoutua etkä halua käyttää refleksejäsi liikaa. Suurella määrällä tasoja, joista jokainen on ryhmitelty eri vaikeusasteisiin, Classic Nonogram voi viihdyttää sinua tuntikausia.

Voittaaksesi tason osoitteesta Classic Nonogram sinun on täytettävä ruudulla oleva ruudukko oikein. Jokaisella tasolla on erilainen ruudukko täytettävänä, ja jokaisella tasolla on omat vaatimuksensa. Jokaisen sarakkeen yläpuolella ja jokaisen rivin vieressä on numero, joka kertoo, kuinka monta tyhjää solua on täytettävä. Voit määrittää, mitkä solut on täytettävä, selvittämällä lajittelemalla kyseisen sarakkeen tai rivin risteyskohdan, sillä jokainen solu on tietyllä rivillä tai sarakkeella. Jos esimerkiksi sarakkeessa on neljä solua ja sen yläpuolella on numero neljä, voit nopeasti määrittää, että kaikki solut on täytettävä. Jos rivin vieressä on numero kolme, mutta kyseisellä rivillä on yhteensä neljä tyhjää solua, voit olla varma, että edellä mainitun sarakkeen solu täytetään. Soveltamalla tätä logiikkaa sinun pitäisi pystyä suorittamaan kaikki tasot osoitteessa Classic Nonogram. Jos teet virheen, voit olla varma, sillä voit tehdä yhteensä enintään kolme virhettä, ennen kuin sinun on aloitettava alusta. Jos haluat valita, haluatko täyttää solun vai merkitä sen tyhjäksi, sinun on vaihdettava näiden kahden tilan välillä kääntämällä ruudun alareunassa olevaa kytkintä.

Hoida arvoitukset loppuun osoitteessa Classic Nonogram osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta valitaksesi soluja ja muita eri elementtejä ruudulla. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Classic Nonogram? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.