Doc Darling Bone Surgery

Astu maailmaan Doc Darling Bone Surgery ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista lääkäripelit!

Valitettavan skootterionnettomuuden jälkeen nopea matka lääkäriin on ainoa tapa varmistaa, että toipuminen sujuu hyvin. Osoitteessa Doc Darling Bone Surgery sinun on suoritettava erilaisia tehtäviä varmistaaksesi, että potilas lähtee sairaalasta kuin uusi. Nämä tehtävät vaihtelevat haavojen puhdistamisesta roskien poistamiseen, mutta myös sen varmistamiseen, että kaikki pöpöt on poistettu. Ja vaikka jokainen näistä tehtävistä haastaa sinut eri tavoin, ne ovat kaikki hauskoja ja jättävät sinut arvaamaan, mitä Doc Darling Bone Surgery pitää sisällään seuraavaksi.

Kun käyt läpi potilaan parantamiseen liittyvää tehtäväluetteloa, eri taitoja testataan, mutta onneksi Doc Darling Bone Surgery opastaa sinua prosessin läpi helposti seurattavien ohjeiden avulla. Ja iloisen musiikin ja eloisan grafiikan yhdistelmä tekee näistä tehtävistä paljon miellyttävämpiä. Tyyliteltyjen grafiikoiden avulla ymmärrät helposti, mitä sinun pitäisi tehdä, ja kaikki vaiheet on esitetty hauskasti ja intuitiivisesti, joten sinun ei tarvitse seisoskella tai arvailla, mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi.

Ja tulet arvostamaan tyyliteltyä grafiikkaa, sillä hahmon kärsimät vammat näyttävät varsin vakavilta. Onneksi olet paikalla auttamassa häntä, ja hän palaa hetkessä nauttimaan skootteristaan.

Kuuden ainutlaatuisen tason aikana pääset kokeilemaan erilaisia työkaluja, murtumia havaitsevista röntgenlaitteista bakteereja ampuviin aseisiin, ja käytössäsi oleva parantamisen arsenaali on todella vaikuttava. Ja vaikka jokaisella tasolla on jotain uutta kokeiltavaa, hallitset nopeasti jokaisen niistä.

Paranna toinen ystävällinen hahmo osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Doc Darling Bone Surgery.

Pelaaminen

Jos pelaat PC:ltä, voit käyttää hiiren vasenta painiketta vuorovaikutuksessa pelin elementtien kanssa. Jos käytät mobiililaitetta, voit napauttaa näyttöä saavuttaaksesi saman toiminnallisuuden.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Doc Darling Bone Surgery? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta lääkäripelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.