Ducklings.io

Astu maailmaan Ducklings.io ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista eläinpelit!

Oletko kyllästynyt samoihin .io-peleihin? Mikset kokeilisi jotain uutta ja jännittävää? Kokeile Ducklings.io:ta, joka on uusi, raikas versio .io-genrestä, jossa tavoitteena ei ole kaataa vastustajia. Itse asiassa se on varsin rauhallinen tavoite. Sinun tehtävänäsi on kerätä söpöjä ankanpoikasia ja tuoda ne takaisin pieneen paratiisinrauhaan, omaan pesääsi.

Haasteen tuo se, että meressä on paljon kaloja. Ja kaloilla tarkoitamme muita pelaajia, joilla on sama tavoite kuin sinulla. Veikkaamme, että se johtuu ankanpoikasten söpöydestä, he eivät vain voi vastustaa keräämästä niin monta kuin mahdollista! Pelaajien vihollisten lisäksi sinun on pidettävä silmällä myös purje- ja soutuveneitä, jotka pysäyttävät sinut! Mitä enemmän ankanpoikasia keräät, sitä enemmän hattuja ja vaiheita avaat.

Liity moninpelihupiin ja pelaa Ducklings.io:ta osoitteessa Pelitpelit.fi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ducklings.io? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta eläinpelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.