Emerald and Amber

Astu maailmaan Emerald and Amber ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Osoitteessa Emerald and Amber sinun on yhdistettävä kaksi ihanaa hahmoa. Tämän jalon tehtävän suorittamiseksi sinun on suunnistettava ympäristössä, joka muuttuu yhä monimutkaisemmaksi ja vaikeammaksi.

Sen 27 tason aikana Emerald and Amber tuo sinulle ainutlaatuisia haasteita, jotka koettelevat kärsivällisyyttäsi ja logiikkataitojasi, mutta kun panokset ovat näin korkeat, yrität varmasti sinnikkäästi tuoda nämä kaksi rakastettavaa hahmoa takaisin yhteen.

Kun hallitset hyppäämisen taidon, voit pelata Emerald and Amber:n mukanaan tuomaa erikoistilaa, jossa sinun tehtävänäsi on suorittaa tasot loppuun mahdollisimman nopeasti. Kun olet pelannut tätä tilaa vähän aikaa, tasot, joiden ratkaiseminen vei sinulta luultavasti reilut minuutit, ratkeavat nopeasti muutamassa sekunnissa.

Testaa refleksisi Pelitpelit.fi toisella hauskalla pelillä ja kokeile Emerald and Amber.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Emerald and Amber? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.