End of War

Astu maailmaan End of War ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Tuhoisan sodan jälkimainingeissa tuhoutumisen arvet jäivät, kun tuhannet pommit tuhosivat kerran kukoistavia kaupunkeja, laajoja metsiä ja hedelmällisiä peltoja. Kummitteleva hiljaisuus ympäröi maisemaa, eikä jäljelle jäänyt muuta kuin autiutta ja raunioita. Epätoivon tuhkan keskeltä kuitenkin kuului kutsu sankarille - toivon majakalle, joka yhdisti sukupolvien ajan hajanaiset yhteiskunnan jäänteet. Tämän sankarin kohtalona on jälleenrakentaa kaupunkeja, nuorentaa metsiä ja sytyttää ihmisten sydämissä uudelleen optimismin kipinä rauhallista elämää varten. Huomionarvoista on, että tämä sankari et ole kukaan muu kuin sinä.

Osoitteessa End of War seisot tämän monumentaalisen tehtävän eturintamassa, sillä sinulla on ainutlaatuinen kyky yhdistää eri aikakausien erilaiset yksilöt ja jälleenrakentaa sivilisaation pirstoutuneet jäänteet. End of War -sarjan sankarina tehtäväsi on puhaltaa elämä takaisin autioihin maisemiin ja herättää henkiin toivo, joka oli haihtunut sodan runteleman aikakauden aikana. Tehtäväsi ulottuu pelkkää jälleenrakentamista pidemmälle; olet katalysaattori, joka luo yhteyksiä, rakentaa uudelleen koteja, tehtaita ja teollisuutta ja edistää ihmisten yhtenäisyyttä. Romujen ja raunioiden keskellä paljastuu sankaruuden todellinen olemus, kun ryhdyt monumentaaliseen tehtävään pelastaaksesi raunioiden alle jääneet ihmiset. Myötätuntosi ja johtajuutesi ovat ratkaisevia, kun yhteisöjä ohjataan kohti toipumista. Lisäksi sinulla on valta palauttaa kerran elinvoimaiset metsät, puhaltaa luontoon uutta elämää ja edistää sodan runteleman maailman yleistä elpymistä.

Suunnistat vankkumattomalla päättäväisyydellä End of War haasteiden keskellä ja pyrit palauttamaan kerran kukoistaneiden kaupunkien loiston. Kansakunnan kohtalo lepää harteillasi, kun johdat hyökkäystä kohti vaurautta. Matkasi on täynnä kestävyyttä, toivoa ja uudistumista, ja jokaisella askeleella sinusta tulee keskeinen voima, joka ohjaa maailmaa pois sodan varjoista kohti valoisampaa, harmonista tulevaisuutta. Hyväksy roolisi End of War -sankarina ja anna herätyksen alkaa osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä hahmon liikuttamiseen ruudulla. Jos pelaat mobiililaitteella, käytä sen sijaan näytön joystickiä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö End of War? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.