Extreme Car Parking

Astu maailmaan Extreme Car Parking ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pysäköintipelit!

Auton pysäköinti voi olla melkoinen vaiva, varsinkin jos sinulla on kiire tai jos lähellä on paljon autoja. Eikö olisi mukavaa, jos voisit harjoitella hieman etukäteen kaikenlaisia pysäköintitilanteita? Onneksi voit pelata Extreme Car Parking ja harjoitella pysäköintitaitojasi nyt! Mutta varoitan sinua, Extreme Car Parking vie ajamisen äärimmäisyyksiin, ja toivottavasti autosi on paljon paremmin käsiteltävissä kuin pelissä oleva auto. Loppujen lopuksi pelin otsikossa on syynsä siihen, että "extreme" on käytetty sanaa.

Erilaiset pysäköintihaasteet ja halu ajaa pisteitäsi yhä korkeammalle ja korkeammalle takaavat, että palaat varmasti aina uudelleen Extreme Car Parking:n tarjoamille ainutlaatuisille tasoille. Yritä livahtaa vastaantulevan liikenteen ja kaikenlaisten muiden esteiden läpi, ja ole myös valmis pysäköimään peruutus- tai sivuttaispysäköintiin, ja katso, miten itseluottamuksesi kasvaa, kun kohtaat tämän tärkeän osan ajamisesta tästä eteenpäin. Mutta ei vain sitä, kun olet ajanut autoa, jossa on niin herkät hallintalaitteet kuin Extreme Car Parking, sinusta tulee todellinen ammattilainen, kun ajat muiden pelien autoja.

Testaa kärsivällisyytesi ja äärimmäiset ajotaitosi, kun pelaat Pelitpelit.fi, ja yritä ajaa kaikki tasot loppuun osoitteesta Extreme Car Parking.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Extreme Car Parking? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pysäköintipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.