Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Astu maailmaan Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista tuli ja vesi pelit!

Fireboy ja Watergirl ovat palanneet! Pitkän tauon jälkeen rakastettava kaksikko on uuden seikkailun tähtiä osoitteessa Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales, ja kuten heidän aiempia seikkailujaan, heitä odottaa uusi temppeli. Perinteen säilyttämiseksi ja tuoreuden vuoksi tämä uusi osa Fireboy- ja Watergirl-saagassa tuo mukaan jotain uutta: tutkiakseen tätä uutta eeppistä temppeliä fantastinen kaksikko saa avuliaita liittolaisia, ystävällisiä keijuja.

Kuten aiemmissakin peleissä, myös Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales -pelissä sinun on ratkaistava ainutlaatuisia huoneita, joissa on kaikenlaisia haasteita, pitäen samalla kiinni ykkössäännöstä: älä koskaan sekoita vettä ja tulta. Tämä tarkoittaa sitä, että Fireboy ei voi koskaan astua vesipinnalle, eikä Watergirl voi astua tuleen.

30 tason aikana sinun on manipuloitava ympäristöä vetämällä vipuja ja painamalla nappeja niin, etteivät nämä elementit koskaan sekoitu keskenään ja että kaksi hahmoa pääsee turvallisesti matkansa päähän.

Jatka Fireboyn ja Watergirlin eeppistä saagaa osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, mitä yllätyksiä tämä uusi osa tuo tullessaan.

Pelaa muita fireboy and watergirl-sarjan pelejä:

  1. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  2. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  3. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta tuli ja vesi pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.