Fish Story

Astu maailmaan Fish Story ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista rennot pelit!

Fish Storyssa ottelu 3-pelit viedään veden alle, ja tuoreen uuden grafiikan, pirteän musiikin ja monien muiden parannusten ansiosta se osoittautuu unohtumattomaksi kokemukseksi. Voi sanoa, että se tekee räiskyvän vaikutuksen elämääsi! Tapaa Poseidon. Olet ehkä kuullut hänestä, sillä hän on loppujen lopuksi merten jumala. Hän toimii oppaanasi tässä lumoavassa seikkailussa.

Ja kun tasoja on yli 700, tarvitset varmasti jonkun opastamaan sinua ja opettamaan sinulle kaikenlaisia hyödyllisiä niksejä, jotta et hukkuisi kaikkeen tähän tietoon tai eksyisi ratkaisemaan kaikkia monimutkaisia arvoituksia. Kaikkien tarjolla olevien tasojen lisäksi voit suorittaa päivittäisiä tehtäviä ansaitaksesi ylimääräisiä kolikoita ja Boostersia, ja voit myös pelata päivittäistä haastetta ansaitaksesi ylimääräisiä tähtiä, jotka voivat auttaa sinua avaamaan aarrearkkuja ja portteja uusille tasoille. Huomaa, että säännöllisesti järjestetään Treasure Hint -tapahtumia, joissa keräät unohdettuja merirosvoaarteita.

Tutki meriä Pelitpelit.fi avulla, kun pelaat Fish Storya!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Fish Story? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta rennot pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.