Football Killer

Astu maailmaan Football Killer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista jalkapallopelit!

Jalkapallo on monien rakastama urheilulaji, ja se on yksi maailman suosituimmista joukkuepeleistä. Football Killer ottaa jalkapallon kaavan ja tekee siitä mielenkiintoisen pulmapelin. Erilaisten tasojen kautta sinun on käytettävä potkaisutaitojasi joko osuaksesi kaikkiin ruudulla oleviin pelaajiin tai saattaaksesi pallon maalin läpi. Tai ehkä molempien yhdistelmä. Joillakin tasoilla on jopa erilaisia esteitä, jotka voivat joko auttaa tai estää edistymistäsi. Tappavien piikkien tai valtavien sementistä tehtyjen pallojen kaltaisten asioiden ansiosta sinun on ajateltava nopeasti päästääksesi seuraavaan vaiheeseen.

Samalla kun hallitset tarkan potkaisemisen taidon, harjoittelet myös tilannetajua, sillä sinun on suunniteltava lentoratasi oikein, jos haluat saada tason loppuun. Äläkä odota näkeväsi samoja haasteita yhä uudelleen ja uudelleen, sillä Football Killer tarjoaa jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia tasoja, jotka sinun on ratkaistava.

Pelaa jalkapalloa kuin koskaan ennen osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä saada kaikki tasot loppuun osoitteesta Football Killer.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Football Killer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta jalkapallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.