Forest Match

Astu maailmaan Forest Match ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista rennot pelit!

Hauska match 3 -peli odottaa sinua Forest Match -pelissä! Ihanan grafiikan ja eloisien laulujen ansiosta pääset nopeasti uppoutumaan pelin ihmeelliseen maailmaan! Tämän maagisen metsän lumousta lisäävät suloiset hahmot, jotka auttavat sinua matkan varrella ja selittävät pelin säännöt.

Kuten 3-tulitikkupeliltä voi odottaa, sinun on saatava kolme tai useampia samantyyppisiä hedelmiä, kukkia tai muita metsän esineitä yhteen, ja pelilauta tyhjenee hitaasti. Jos huomaat, että suuri määrä esineitä odottaa yhdistämistä, varmista, että teet niin, sillä saat aikaan voimakkaan kyvyn, jonka avulla voit poistaa maata, ruohoa, sammalta, kiveä tai jäätä.

Forest Match tarjoaa sinulle paljon jännittäviä tehtäviä ja päivittäisiä haasteita, joten muista käydä osoitteessa Pelitpelit.fi, jossa hauskuus odottaa!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Forest Match? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta rennot pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.