Free Cell Solitaire

Astu maailmaan Free Cell Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Free Cell Solitaire on yksi mielenkiintoisimmista ja jännittävimmistä pasianssimuunnelmista, josta on tullut erittäin suosittu muutaman viime vuosikymmenen aikana. Siitä tekee niin hienon ja hauskan se, että sinun on luotava korttipinoja pelilaudalle. Ja sinulla voi olla kymmenkertaisia kortteja, jotka sijoittuvat vaihtuvilla väreillä. Kuten aina, sinun on pinottava kortit ässästä alkaen aina kuninkaaseen asti.

Free Cell Solitaire on kuitenkin niin hieno, että voit halutessasi heittää kortin pois, jotta asiat olisivat helpompia. Tämä kuitenkin vähentää kerralla vedettävien korttien määrää, joten et voi liioitella. Mutta juuri se tekee Free Cell Solitaire hauskaksi, että voit kokeilla ja kokeilla uusia ideoita koko ajan.

Free Cell Solitaire -peli osoitteessa Pelitpelit.fi näyttää sinulle senhetkisen pistemäärän ja myös sen, kuinka monta siirtoa olet tehnyt. Se tarkoittaa, että voit seurata, miten pelaat, ja voit aina yrittää parantaa pistemäärääsi. Free Cell Solitaire on peli, jossa on paljon uudelleenpeluuarvoa, joten se on aikasi arvoinen!

Pelaaminen

Valitse kortit hiirellä, jos käytät tietokonetta, tai napauta näyttöä, jos käytät mobiililaitetta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Free Cell Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.