Funny Shopping Supermarket

Astu maailmaan Funny Shopping Supermarket ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista eläinpelit!

Osoitteessa Funny Shopping Supermarket sinun on palveltava asiakkaita, jotka tulevat supermarkettiisi. Tätä varten sinun on nähtävä, mitä he tarvitsevat, ja annettava heille haluamansa tuotteet pelaamalla erilaisia hauskoja minipelejä. Lajittele ja löydä heidän haluamansa tavarat ja varmista, että sinulla on mahdollisimman monta tyytyväistä asiakasta.

Mitä paremmin pelaat, sitä enemmän rahaa saat, ja menestyksekkään supermarketin ylläpitämiseksi tarvitset mahdollisimman paljon rahaa, jotta sinulla on aina tavaraa myytävänä. Myytäviä tuotteita ovat muun muassa vihannekset, hedelmät, liha, vaatteet, karkit ja kaikenlaiset muut mielenkiintoiset asiat. Varmista, että löydät sen, mitä asiakas etsii, ja laita se hänen ostoskassiinsa.

Kasvata supermarkettisi osoitteessa Pelitpelit.fi ja tee monet asiakkaat onnellisiksi osoitteessa Funny Shopping Supermarket!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Funny Shopping Supermarket? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta eläinpelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.