Golf Field

Astu maailmaan Golf Field ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista urheilupelit!

Golf Field on peli, jossa sinun on yritettävä saada paras pistemäärä golfia pelatessasi. Se on nokkela versio golfista, joka ei ole vain mukaansatempaava ja mukaansatempaava, vaan myös luova ja täynnä uskomattomia ideoita. Kaikki golfia rakastavat nauttivat tästä pelistä, sillä se ei ole vain hauska, vaan sen avulla voit todella testata golftaitojasi ja tarkkuuttasi. Voit jopa parantaa näitä taitoja pelaamalla monia kymmenistä tasoista, joita tässä on tarjolla.

Pelaaminen Golf Field on hyvin yksinkertaista, sinulla on tietty määrä lyöntejä, ja pääpaino on yrittää sijoittaa golfpallo reikään ylittämättä annettua lyöntimäärää. Pelatessasi jokainen taso muuttuu entistä haastavammaksi, ja pelimaailmaan ilmestyy paljon erilaisia esteitä ja ansoja. Kuten aina, sinun on pysyttävä pienessä lyöntimäärässä saadaksesi korkeimmat pisteet.

Jos olet intohimoinen golfin ystävä, kokeile Golf Field, sillä se tuo sinulle niin paljon iloisia hetkiä tutkittavaksi ja nautittavaksi. Voit pelata Golf Field juuri nyt osoitteessa Pelitpelit.fi, joten jos rakastat golfia tai haluat vain kokeilla uutta peliä testataksesi taitojasi, voit pelata sitä heti!

Kuinka pelata

Jos pelaat PC:llä, tähtää golfpalloa pitämällä hiiren vasenta painiketta painettuna ja liikuta sitä, kunnes löydät oikean kulman, ja ammu sitten pallo vapauttamalla hiiren painike. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä tehdäksesi edellä mainitut toiminnot.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Golf Field? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta urheilupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.