Halloween Bubble Shooter

Astu maailmaan Halloween Bubble Shooter ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Halloween on erityinen aika vuodesta, ja tietysti Pelitpelit.fi juhlii tätä tilaisuutta. tuomalla sinulle hauskan pelin, jonka avulla voit auttaa sinua saamaan ajatuksesi pois pelottavista hirviöistä, joista tämä ajanjakso on tunnettu. Halloween Bubble Shooter on kupla-ammuntapeli, joten tehtäväsi on ampua kuplia strategisesti. Se tarkoittaa, että sinun on tähdättävä niin, että luot vähintään kolmen samantyyppisen kuplan muodostaman rivin. Jos onnistut tässä tehtävässä, kyseiset kuplat poistetaan pelilaudalta, pistesaldosi nousee ja pääset lähemmäs voittoa.

Kuten halloween-peliltä voi odottaa, Halloween Bubble Shooter:n grafiikat kunnioittavat tämän pelottavan tapahtuman teemaa, joten älä ylläty, jos löydät hirviöitä tai muita pelottavia elementtejä, joita et luultavasti löydä muista bubble shooter -peleistä. Mutta älä hätäänny, sillä Halloween Bubble Shooter on paljon tasoja, ja muutaman tason jälkeen totut varmasti kaikkiin löytämiisi hirviöihin, ja luultavasti pidät niitä jopa söpöinä. Tai et todellakaan niin pelottavina.

Testaa tähtäämistäsi ja strategiaasi toisen hauskan kuplivan räiskintäpelin parissa, kun pelaat Halloween Bubble Shooter.

Kuinka pelata

Tähtää kuplia ampuvaa tornia hiirellä ja ammu painamalla hiiren vasenta painiketta. Pelin tavoitteena on muodostaa vähintään kolmen samantyyppisen kuplan ryhmiä. Jos onnistut tässä, ne poistuvat pelilaudalta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Halloween Bubble Shooter? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.