Halloween Memory

Astu maailmaan Halloween Memory ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista muistipelit!

Jos haluat harjoitella muistia ja rakastat Halloweenia, Pelitpelit.fi on oikea paikka, sillä täällä voit pelata Halloween Memory, peliä, jossa keskittymiskykysi takaa voiton.

Jokainen kierros Halloween Memory -pelissä alkaa siten, että pöydälle asetetaan kuvapuoli alaspäin kortteja. Voit klikata korttia ja nähdä, mitä sen alla on, mutta muista, että vain yksi kortti voidaan paljastaa kerrallaan. Kun olet nähnyt, mikä kortti on missäkin, yritä parhaasi mukaan muistaa sen sijainti, sillä sinun on yhdistettävä samantyyppisiä kortteja. Jos onnistut paljastamaan oikein kaksi samantyyppistä korttia, nämä kortit poistetaan pakasta, ja pääset askeleen lähemmäksi seuraavaa tasoa. Ja yksi asia on varma, kun grafiikka on yhtä kaunista kuin Halloween Memory, et malta odottaa, mitä kunkin kortin alla on, ja löydät söpön esityksen noidasta tai jonkinlaisesta hirviöstä.

Testaa muistisi ystävällisten Halloween-hahmojen avulla, kun pelaat Halloween Memory osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Valitse pöydälle asetetut kortit joko hiirellä tai napauttamalla näyttöä, jotta näet, mikä kortti ne ovat. Yhdistä kaksi samantyyppistä korttia, jotta voit poistaa ne ruudulta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Halloween Memory? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta muistipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.