Handless Millionaire

Astu maailmaan Handless Millionaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pelejä pojille!

Kuinka pitkälle menisit saadaksesi rahaa? Antaisitko kätesi? Handless Millionaire on väkivaltainen versio kuvitteellisesta peliohjelmasta, jossa saat pitää rahat, jotka onnistut saamaan käsiisi. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö? Juju on siinä, että rahat, joihin sinun on tartuttava, ovat giljotiinin takana, joka on tunnettu siitä, että se on leikannut edellisiltä kilpailijoilta kädet irti.

Jos haluat lähteä pois rahojen ja molempien kätesi kanssa, sinun on opittava ainutlaatuinen kuvio, jonka mukaan giljotiini toimii. Mitä pidemmälle etenet osoitteessa Handless Millionaire, sitä monimutkaisemmaksi nämä kuviot muuttuvat, ja kun panet kätesi peliin, panokset ovat aina korkeat. Ja toisin kuin muissa peleissä, voit joko viedä kotiin kaikki palkintorahat tai hävitä kätesi. Handless Millionaire -pelissä ei ole välimuotoa.

Ota palkintorahat käsiisi, kun pelaat Handless Millionaire osoitteessa Pelitpelit.fi ja testaa refleksejäsi.

Miten pelataan

Ohjaa kättä hiirellä tarttumalla rahoihin, jotka heiluvat giljotiinin toisella puolella. Kun saavutat rahat, paina hiiren vasenta painiketta ja vedä kätesi nopeasti takaisin.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Handless Millionaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pelejä pojille saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.