Henry Stickmin Fleeing The Complex

Astu maailmaan Henry Stickmin Fleeing The Complex ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista henry stickmin!

Useimmissa klassisen Henry Stickmin -pelisarjan peleissä yrität joko varastaa jotain tai murtautua rakennukseen, mutta pelissä Henry Stickmin Fleeing The Complex sinun on paettava huippusalaisesta laitoksesta. Se, mikä todella erottaa Henry Stickmin Fleeing The Complex sarjan muista osista, on se, että sinulla on mahdollisuus ohjata yhden hahmon sijasta kahta hahmoa erilaisissa ainutlaatuisissa ja omituisissa skenaarioissa. Kuten olet ehkä arvannutkin, tämä tuo aivan uudenlaista monimutkaisuutta ja mahdollisuuksia jo ennestään epätavallisiin skenaarioihin, joita olet saattanut kohdata sarjan aiemmissa osissa.

Koska kahden hahmon ohjaaminen on täysin ainutlaatuista tässä pelisarjan pelissä, tämä lisää tietysti paljon enemmän arvaamattomuutta mahdollisiin tapahtumiin, ja jos luulit, ettet tiennyt, mitä odottaa edellisistä osista, valmistaudu vielä suurempiin yllätyksiin, kun kokeilet Henry Stickmin Fleeing The Complex. Nämä kaksi hahmoa ovat vuorovaikutuksessa hauskoilla ja mielenkiintoisilla tavoilla, ja vaikka et ehkä pääsisikään pakoon ensimmäisillä kerroilla, matka ulos on aina hauska, ja valittavana on erilaisia hämmästyttäviä vaihtoehtoja. Ja jokaisen tekemäsi päätöksen kohdalla sinun on mietittävä, miten se voi vaikuttaa molempiin hahmoihin.

Kun yrität paeta, kokeilet monia eri vaihtoehtoja, joista jokainen tuo mukanaan omat tapahtumansa ja vie sinut polulle, jonka lopputulosta et todellakaan osaa kuvitella. Sarjan edellisen pelin tyyliin Henry Stickmin Fleeing The Complex pelaa kuin eräänlainen interaktiivinen elokuva, ja tietyissä paikoissa pääset valitsemaan, mihin suuntaan haluat toiminnan kulkevan. Voit yrittää hyökätä vartijoiden kimppuun, hiipiä heidän takanaan, käyttää järkeäsi tai väkivaltaa ja kaikkea siltä väliltä.

Yritä paeta laitoksesta, kun pelaat Henry Stickmin Fleeing The Complex osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Miten pelataan

Vuorovaikutukseen ja vaihtoehtojen valitsemiseen sinun on käytettävä hiiren vasenta painiketta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä sen vaihtoehdon kohdalla, jota haluat kokeilla.

Pelaa muita Henry Stickmin-sarjan pelejä:

  1. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Henry Stickmin Fleeing The Complex? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta henry stickmin saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä