Hidden Lands

Astu maailmaan Hidden Lands ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista piilotettujen esineiden pelit!

Lähde uskomattomaan seikkailuun ja tutki maagisia kelluvia saaria Hidden Lands. Tässä kauniissa 3D-pelissä sinun on tarkasteltava huolellisesti ympäröivää ympäristöä ja ratkaistava mysteerit siitä, mitä näille taivaalla eläneille arvoituksellisille sivilisaatioille on voinut tapahtua.

Piilotettujen johtolankojen löytämisen ei pitäisi olla vaikea tehtävä, sillä hämmästyt varmasti jatkuvasti ympärilläsi olevasta upeasta grafiikasta. Piilotettujen esineiden etsimisen lisäksi sinun on ratkaistava arvoituksia yli 100 tehtävässä. Hidden Lands on todella loistava peli pelata, kun haluat vain rentoutua hetkeksi, sillä musiikki on rauhoittavaa, grafiikka on upeaa ja pelattavuus on täydellisen vaikeustasoista.

Vieraile ihanassa maassa osoitteessa Pelitpelit.fi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hidden Lands? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta piilotettujen esineiden pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.