Hot Dog Bush

Astu maailmaan Hot Dog Bush ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ruoanlaittopelit!

Täydellisen hampurilaisen valmistaminen ei ole helppo tehtävä, mutta kun olet Yhdysvaltain entinen presidentti, asiat muuttuvat vielä monimutkaisemmiksi. Asiakasluettelo ei ole normaali, joten... toivotan teille kaikkea hyvää!

George W. Bushin presidenttikausi on päättynyt, mutta mikä on hänen seuraava uravalintansa? No, toistaiseksi hän aikoo myydä hot dogeja kaikille New Yorkin nälkäisille ihmisille! Näe asiakkaiden ateriatoiveet heidän päänsä yläpuolella ja valmista hot dogit pyydetyn mukaisesti. Älä kypsennä hotdogeja liikaa tai joudut heittämään ne pois. Tarjoile mahdollisimman nopeasti, jotta saat paremmat juomarahat, äläkä anna asiakkaiden odottaa liian kauan tai he lähtevät pois. Saavuta päivittäinen tavoitteesi ja nouse Bronxista Wall Streetille! Kun edistyt, lisää valikoita tulee saataville. Onko sinussa ainesta kaupungin parhaan hotdog-kojun pyörittämiseen?

Valmista hot dogeja ja muita ruokalajeja asiakkaiden tilausten perusteella ja kypsennä ja palvele asiakkaita joko klikkaamalla tai vetämällä ruokaa. Älä unohda saavuttaa kunkin tason tavoitemääriä, jotta pääset seuraavalle tasolle.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hot Dog Bush? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ruoanlaittopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.