Jungle Legend

Astu maailmaan Jungle Legend ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Jungle Legend ottaa klassisen bubble shooter -pelin kaavan ja lisää kokemukseen paljon enemmän intensiteettiä. Tässä pelissä sinun täytyy ampua erivärisiä ja -kuvioisia kuplia niin, että ne laskeutuvat vähintään kahden samantyyppisen kuplan väliin. Näin poistat kaikki kuplat pelilaudalta.

Ja kuplien poistaminen pelilaudalta mahdollisimman nopeasti on elintärkeää, sillä jos ne pääsevät tasossa olevaan majaan, peli on ohi ja sinun on aloitettava uudelleen ja yritettävä uudelleen.

Maksimoidaksesi ponnistuksesi voit pyrkiä kupliin, joilla on erilaisia vaikutuksia, mikä voi auttaa sinua tyhjentämään pelilaudan nopeammin. Vaikka ensimmäiset tasot ovat lempeä johdatus sääntöihin ja auttavat sinua tutustumaan Jungle Legend-maailmaan, mitä enemmän pelaat, sitä haastavammaksi peli muuttuu, ja seikkailusi aikana tulet varmasti hallitsemaan kupla-ammuntapelit.

Lähde hauskalle matkalle, kun pelaat Jungle Legend osoitteessa Pelitpelit.fi ja suoritat kaikki sen tasot loppuun.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Jungle Legend? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.