Knife Master

Astu maailmaan Knife Master ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Testaa veitsenheittotaitojasi turvallisessa tilassa pelissä Knife Master, jonka tarkoituksena on testata tähtäämisesi! Katso tarkkaan kohteita ja heitä kaikki veitset, joita sinulla on osuaksesi niihin.

Vaikka pelin lähtökohta on yksinkertainen, kohteisiin on yhä vaikeampi osua, sillä ne alkavat liikkua ja tehdä kaikenlaista välttääkseen heittosi. Ja sinun on oltava äärimmäisen varovainen, sillä yksi ohiheitto tarkoittaa, että peli on ohi. Kun yrität saada mahdollisimman paljon pisteitä, joudut vaikean päätöksen eteen: tähtääkö keskelle kohdetta saadaksesi tuplapisteitä ja ottaaksesi riskin, että heitto menee ohi, vai pelaatko varman päälle ja saat vähemmän pisteitä. Onneksi Knife Master on aina saatavilla osoitteessa Pelitpelit.fi, ja voit harjoitella heittojasi vaikka kuinka paljon.

Harjoittele heittoja ja kerää pisteitä osoitteessa Knife Master.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Knife Master? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.