Landing Party

Astu maailmaan Landing Party ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Landing Party on söpö ja ainutlaatuinen pulmapeli, jossa sinun on estettävä avaruusolentoja hyökkäämästä planeetallemme. Tätä varten sinun on asetettava 5 samantyyppistä avaruusoliota riviin. Tekemällä tämän ne teleportataan turvallisesti takaisin planeetalleen. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, sillä järjestellessäsi niitä sinun on varmistettava, että ne pääsevät haluamaasi paikkaan ja että toinen avaruusolio ei estä polkua. Lisäksi muukalaisia teleportataan säännöllisin väliajoin, mikä voi häiritä sitä, miten aiot järjestää kentän. Jos haluat pysäyttää muukalaisen teleportaation, sinun on estettävä portaali.

Hauskojen ja helppojen sääntöjen ja upean grafiikan ansiosta Landing Party tarjoaa sinulle lukemattomia tunteja hauskanpitoa, varsinkin kun yhä useammat avaruusoliot teleporttaavat. Pysäytä avaruusolioiden hyökkäys planeetallemme osoitteessa Pelitpelit.fi ja kerää korkeat pisteet!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Landing Party? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.