Lucky Life

Astu maailmaan Lucky Life ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Lucky Life -pelissä sinun on tehtävä kaikkesi selviytyäksesi pelin tarjoamista vaarallisista tasoista. Jos et pidä väkivallasta, Lucky Life ei todellakaan ole peli sinulle, sillä pelissä voi käydä aika raa'asti, ja pelissä on paljon verta.

Lucky Lifen jokaisella tasolla on erilaisia ansoja ja asioita, jotka eivät edes näytä niin vaarallisilta ja jotka pyrkivät lopettamaan henkesi. Piikeistä ja räjähtävistä tynnyreistä, jotka ovat täynnä tappavia kemikaaleja, miinoihin ja muihin yllätyksiin, jokainen askel voi olla viimeinen. Ainoat aseesi Lucky Lifessa ovat älysi ja tuurisi.

Jotta saat tason valmiiksi, sinun on kyykistyttävä, hypättävä tai vain juostava ja päästävä maaliin. Joskus sinun on vain hyväksyttävä se tosiasia, että sinun on aloitettava taso uudelleen muutaman kerran, jolloin voit muistaa, missä vaara on.

Testaa taitojasi osoitteessa Pelitpelit.fi ja ole onnekas, ettet ole Lucky Lifen päähenkilön kengissä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Lucky Life? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä