Mahjong Dimensions: 640 seconds

Astu maailmaan Mahjong Dimensions: 640 seconds ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista mahjong pelit!

Mahjong Dimensions: 640 seconds ottaa tutun ja rakastamasi kaavan, joka saa sinut palaamaan takaisin uudelle kierrokselle mahjongia, ja lisää siihen kaksi uutta, ainutlaatuista elementtiä: toinen on se, että peli on 3D-peli, mikä saa sinut ajattelemaan tätä klassikkopeliä aivan uudella tavalla, ja toinen on se, että sinun on saatava taso loppuun tasan 640 sekunnissa.

Nämä kaksi muutosta saattavat olla juuri sitä, mitä tarvitset, jos haluat nähdä mahjong-pelin aivan uudessa valossa. Näitä kahta lisäystä lukuun ottamatta voit edelleen odottaa hauskaa pelattavuutta ja jännitystä, kun löydät kaksi samanlaista laattaa pelilaudalta. Nyt pelilauta on kuitenkin 3D, joten varmista, että olet erittäin perusteellinen etsiessäsi paria.

Vie mahjong uuteen ulottuvuuteen osoitteessa Mahjong Dimensions: 640 seconds ja kerää parhaat pisteet osoitteessa Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mahjong Dimensions: 640 seconds? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta mahjong pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.