Mahjong Time

Astu maailmaan Mahjong Time ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista mahjong pelit!

Mahjongilla on maine yhtenä parhaista peleistä, jonka voit valita aina, kun haluat rentoutua hetken, mutta Mahjong Time lisää haastetta lisäämällä klassiseen pelikokemukseen ajastimen. Vaikka tämä tosiaan nostaa vaikeustasoa hieman, voitat kierroksen voitettuasi tuntea suurta onnistumisen tunnetta. Onneksi ajastimen lisääminen on ainoa muutos, jonka Mahjong Time on tuonut pöytään. Jos siis olit ennenkin Mahjongin ammattilainen, voit edelleen soveltaa samoja taitoja myös tässä.

Sinun on edelleen sovitettava yhteen kaksi laattaa, joissa on sama kuvio ja jotka on sijoitettu pinon reunalle, mutta ajastimen aiheuttaman paineen ansiosta tämä kokemus saattaa tuntua aivan uudelta peliltä. Ja vaikka sinulla on edelleen mahdollisuus pyytää peliltä apua klikkaamalla Hint-painiketta, tämä maksaa sinulle ylimääräistä aikaa. Sinun on siis harkittava kahdesti, ennen kuin käytät tätä vaihtoehtoa. Ehkä menettäisit vähemmän aikaa, jos selvittäisit itse, mikä seuraava siirtosi pitäisi olla. Samalla Hint-painike saattaa pelastaa sinut koko pelissä, sillä se voi avata pelilaudan sinulle.

Pelitpelit.fi on loistava paikka pelata online Mahjongia. Pelaa versiota tästä legendaarisesta pelistä, kun valitset Mahjong Time.

Miten pelataan

Paina hiiren vasenta painiketta valitaksesi laatat ja eri painikkeet ruudulla. Jos käytät mobiililaitetta, napauta sen sijaan näitä graafisia elementtejä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mahjong Time? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta mahjong pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.