Manga Creator Star Wars: Page 1

Astu maailmaan Manga Creator Star Wars: Page 1 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista rinmaru pelit!

Valmistaudu luomaan eeppinen Tähtien sota -hetki Rinmaru's Manga Creatorsin avulla! Kuvittele kierre klassiseen kohtaukseen, jossa Han Solo kohtaa Greedon kanttiinissa. Tällä kertaa Han Solo on rohkea naispuolinen roisto, joka ei anna periksi! Valitse täydellinen asu naispuoliselle Star Wars -hahmollesi ja valitse hänen vastustajansa joukosta, johon kuuluu Greedo, Nien Nunb, Twi'lek, Devaronian tai Gamorrean.

Sukella erilaisiin ihmisten asuihin, jotta voit tyylitellä sankarittaresi aidosti, ja muokkaa hänen perimäänsä, jotta hänestä tulisi todella ainutlaatuinen. Kokeile erilaisia kampauksia ja kasvonpiirteitä hänen ulkonäkönsä muokkaamiseksi. Kun OC:si on valmis, on aika kohdata haaste! Päihittääkö hän vastustajansa nokkelilla juonilla vai joutuuko hän turvautumaan voimiinsa? Valinta on sinun, kun luot oman jännittävän Star Wars -seikkailusi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Manga Creator Star Wars: Page 1? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta rinmaru pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä