Math Magic Battle

Astu maailmaan Math Magic Battle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista matematiikkapelit!

Harjoittele yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolaskuja hauskalla tavalla ja opi ratkaisemaan nämä matemaattiset palapelit huimalla nopeudella, jos harjoittelet osoitteessa Math Magic Battle. Muutaman kierroksen jälkeen Math Magic Battle huomaat varmasti parannuksia siinä, kuinka nopeasti ratkaiset näitä matemaattisia tehtäviä, ja itseluottamuksesi nousee aina, kun kohtaat jonkun näistä haasteista päivälläsi.

Ystävällisellä velhottarella osoitteesta Math Magic Battle on käytössään valtavia taikavoimia, mutta ne voivat aktivoitua vain, jos valitset oikean vastauksen ruudun yläreunassa olevasta operaatiosta. Jos valitset oikean numeron, hän ampuu voimakkaan taikahyökkäyksen, joka hävittää viholliset.

Harjoittele matemaattisia taitojasi osoitteessa Pelitpelit.fi ja kerää samalla korkeimmat pisteet osoitteessa Math Magic Battle!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Math Magic Battle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta matematiikkapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.