Mega Anime Avatar Creator

Astu maailmaan Mega Anime Avatar Creator ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista rinmaru pelit!

Pelaa Rinmarun Mega Anime Avatar Creator -peliä ja anna elämä kaikille mangahahmoille, jotka ovat olemassa vain mielikuvituksessasi! Etsitkö ainutlaatuista, räätälöityä avataria nettifoorumille? Haluaisitko luoda itsestäsi vaikuttavan mangaversion? Jos vastaus on kyllä, älä jätä väliin tätä hahmonluojahaastetta! Tämä peli erottuu edukseen siinä, että sinulla on satoja eri vaihtoehtoja. Sekoita niitä tuhansissa yhdistelmissä! Voit luoda pojan, tytön, keijun tai jopa avaruusolennon valitsemalla elementtejä kuudesta eri kategoriasta. Voitko uskoa, että voit muokata heidän piirteitään, hiuksiaan, vaatteitaan, asusteitaan ja taustaansa?

Luoja aloittaa hahmosi hyvin perusteellisella genetiikalla. Ihonsävyjä on mukava, laaja kirjo, samoin kuin fantasiavärejä. Muokkaa anime-neniä, korvia, poskipunaa ja kyyneleitä ilmeiden luomiseen, huulia, upeita anime-silmänmuotoja, kulmakarvoja ja kasvokarvoja. Peli sisältää sekä mies- että naispuolisia piirteitä, joita voi sekoittaa ja sovittaa yhteen täysin. Kampausvalikossa voit luoda todella ainutlaatuisen avatarin sekoittamalla toppia, alaosaa, ekstroja ja poninhäntää. Valikoima on huikea! Vaatteita on sekä moderneja että historiallisia ja aasialaisia, kuten kimonoja ja quipaoja. Monissa yläosissa on sukupuolen valinta, joten niitä voivat käyttää sekä miehet että naiset, tai ne voivat vain määrittää vartalotyypin. Voit kerrostaa toppeja liivien, kaulusten, päällysvaatteiden, asusteiden ja huivien kanssa! Asusteosasto on uskomaton. Sieltä löytyy siipiä, kaulakoruja, silmälaseja, korvakoruja ja jopa mega kawaii-eläinpehmoja! Minusta chibi-lampaat ovat kaikkein söpöimpiä, vaikka laama, kissanpentu ja pupu ovat myös ehdolla. Lisäksi itse avatarilla voi olla eläimen korvat, mikä on täydellistä nekojen tekemiseen. Näen Sailor Moonin jalokivet ja Homestuckin karkkimaissi-sarvet. Kuinka monta suosikkianimehahahmoasi voit luoda uudelleen täällä? Nyt kädessä pidettävät esineet. Vau, Rin on todella hemmotellut meitä täällä. Täällä on kokonainen "ilman esineitä" -osio ihastuttavien poseerausten tekemistä varten. Ja sitten on runsaasti hienoja esineitä, joita voi pitää kädessä, jopa valosapeleita! Täydennä kohtauksesi laajalla valikoimalla taustoja, joista monet ovat saaneet inspiraationsa Japanista. Voit jopa käyttää tätä oman mangasarjakuvasi kirjoittamiseen! Tämä peli on ollut valtavan suosittu julkaisustaan lähtien, ja on ollut ilo seurata Rinin ja Prince of Red Rosesin teemapäivityksiä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mega Anime Avatar Creator? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta rinmaru pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.