Monster Girls Missing Summer

Astu maailmaan Monster Girls Missing Summer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista monster high pelit!

Tervetuloa [takaisin] kesäkauteen! On auringonpaisteen, rantareissujen ja kaikkien niiden upeiden kesäasujen aika, joista olet haaveillut. Mutta entä jos sinulla ei ole mitään siistiä päällepantavaa? No, ei hätää! Olemme suojelleet sinua näillä neljällä tytöllä, jotka kaipaavat kesäasuja yhtä paljon kuin mukavaa säätä ulkona. He kaipaavat myös merenrannalle menemistä, joten he odottavat innolla, että pääsevät valitsemaan supersiistejä kesäasuja, jotka he voivat jakaa ystäviensä kanssa.

Pelaa muotisuunnittelijan tai pikemminkin luovan tytön roolissa, joka rakastaa muotia. Hänellä on aina mielessä uusimmat trendit ja hän pitää huolen siitä, että pukeutuu mahdollisimman tyylikkäästi. Hän pukeutuu mielellään superviileisiin kesäasuihin, jotta hän voi näyttää luovuutensa. Tänä vuonna hän päätti luoda jokaiselle ystävälleen uuden kesäasun. Tutustu neljän tytön vaatekaappeihin ja valitse siisteimmät kesäasut, vaikka hellekausi onkin jo ohi. Älä unohda meikkejä ja asusteita, keskity kesäisiin elementteihin. Odotamme sinua päivittäin uusilla yllätyksillä ja ilmaisilla tyttöpeleillä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Monster Girls Missing Summer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta monster high pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.