Om Nom Run

Astu maailmaan Om Nom Run ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Juokse elämäsi juoksu ja väistä useita esteitä tieltäsi liikkumalla vasemmalle ja oikealle sekä hyppimällä ja väistelemällä legendaarisen Cut the Rope -sarjan rakastettavien hahmojen, Om Nomen ja Om Nellen, kanssa Om Nom -pelissä: Juokse, juoksupeli, joka sijoittuu Nomvillen ilkeille kaduille.

Tämä juoksupeli pitää sinut aina varpaillaan, sillä jokaisella tasolla on erilaisia haasteita, kuten tietyn matkan saavuttaminen, näyttävien temppujen tekeminen tai pallojen kerääminen. Tason lopussa saat tähtiarvosanan, jota voit halutessasi parantaa.

Apuna matkalla on erilaisia tehokeinoja ja bonuksia, jotka voivat pidentää juoksusi kestoa, kuten magneetteja, tuplakolikoita tai rakettiboosteja.

Voit myös avata uusia hahmoja Nomville-universumista ja tyylikkäitä asuja käyttämällä juoksuistasi keräämiäsi kolikoita. Pelaa nyt Om Nom Runia ja pidä hauskaa!

Pelaa muita Om Nom-sarjan pelejä:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Connect Classic
  4. Cut the Rope: Experiments

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Om Nom Run? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.