One Ball Pool Puzzle

Astu maailmaan One Ball Pool Puzzle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista biljardipelit!

Osoitteesta Pelitpelit.fi löydät aina hauskoja ajatusleikkejä, ja One Ball Pool Puzzle on uusi lisä tähän rentouttavaan luokkaan. Pelissä One Ball Pool Puzzle tavoitteena on saada pallo reikään, joka sijaitsee satunnaisessa paikassa pöydällä, ja tätä varten sinun on käytettävä mailaa. Voit odottaa samaa käyttäytymistä, joka yleensä tulee tästä biljardivälineestä. Hauskuus alkaa oikeastaan vasta myöhemmillä tasoilla, kun pallon ja sen maalin välinen tie on täynnä erilaisia vaaroja, joita sinun on vältettävä. Vaarallisista piikeistä monimutkaisten lentoratojen keksimiseen, One Ball Pool Puzzle laittaa varmasti taitosi koetukselle, ja tarvitset terveen annoksen kärsivällisyyttä, jos haluat pelata kaikki 45 tasoa loppuun.

Edistymistäsi eivät ehkä estä ainoastaan ainutlaatuiset pöydän kokoonpanot, vaan myös se, että sinulla on rajoitettu määrä yrityksiä tason loppuunsaattamiseksi. Tämä varmistaa, että otat riskejä, mutta tekee myös asioista hieman hauskempia. Kun tiedät, että sinulla on vain yksi mahdollisuus päästä seuraavalle tasolle, kokeilet varmasti riskialttiimpia liikkeitä kuin muuten. Koko One Ball Pool Puzzle -pelin aikana et koskaan tiedä, mitä seuraava taso tuo tullessaan, mutta yksi asia pysyy samana, nimittäin se, että jokainen taso on hauska haaste. Ja vaikka näet, mitä reittiä pallo kulkee, et koskaan tiedä, mihin se tarkalleen ottaen pysähtyy ja miten sinun on sopeuduttava sen jälkeen.

Pelaa hauskaa biljardin ja pulmapelin yhdistelmää osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, kuinka monta tasoa pystyt suorittamaan loppuun.

Miten pelataan

Jos käytät tietokonetta, sinun on napsautettava näyttöä hiiren vasemmalla painikkeella ja sitten vedettävä hiirtä määrittääksesi voiman, jolla lyöt palloa. Liikuta hiirtä vasemmalle ja oikealle muuttaaksesi sitä, mihin lyöntipuikko osuu. Jos pelaat mobiililaitteella, sinun on napautettava näyttöä aloittaaksesi tähtäämisen, siirrettävä sormea taaksepäin valitaksesi lyöntinopeuden ja liikuttamalla sitä vasemmalle tai oikealle valitaksesi lyönnin suunnan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö One Ball Pool Puzzle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta biljardipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.