Path Painter

Astu maailmaan Path Painter ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista logiikka pelit!

Pelaa maaleilla tässä alkuperäisessä pulmapelissä osoitteessa Pelitpelit.fi ja täytä ruudun palikat oikeassa yläkulmassa olevassa kuvassa näkyvillä väreillä, kun pelaat Path Painter. Maalaustelineen ja siveltimen sijaan maalaat Path Painter -pelissä käyttämällä palikoita, jotka roiskuvat niihin sijoitettujen nuolien suuntaan. Aivan kuten missä tahansa muussa maalausprosessissa, sinun on huolehdittava siitä, mihin järjestykseen asetat värit, sillä viimeinen väri, jonka päätät lisätä taululle, korvaa sitä edeltäneen värin. Mutta toisin kuin oikeassa maalauksessa, Path Painter -pelissä sinun ei tarvitse miettiä, miten voit luoda eri värejä yhdistelemällä niitä, vaan sinun on vain oltava varovainen siinä, miten sijoitat ne.

Kullakin tasolla on tietty kuvio, joka sinun on luotava sijoittamalla eri värejä pelilaudalle. Asettamalla erivärisiä palikoita, ne joko muodostavat suoria viivoja niihin piirrettyjen nuolien suuntiin tai, jos niissä on vain yksi nuoli, ne vain ampuvat ulos kyseisen nuolen suuntaan. Jos näet ruudulla palikoita, joissa on yksi tyhjä nuoli, se tarkoittaa, että voit ohjata palikoiden värin uudelleen siihen suuntaan. Kun nämä lisätään osoitteeseen Path Painter, silloin haaste alkaa hiljalleen kasvaa.

Grafiikka sopii Path Painter erittäin hyvin, ja kirkkaat värit ovat varsin rauhoittavia, ja voit selvästi erottaa, mitkä värit kuuluvat mihinkin. Pääpaino on selkeydessä, ja kokonaisvaikutelma on varsin rentouttava, joten Path Painter on jälleen yksi loistava kokemus osoitteessa Pelitpelit.fi silloin, kun haluat vain levätä hetken ilman, että sinun tarvitsee miettiä liikaa eri pelielementtejä.

Maalaa palikoilla ja luo värien polkuja, kun pelaat Path Painter osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Jos pelaat tietokoneelta, valitse palikat hiiren vasemmalla painikkeella klikkaamalla niitä ja siirrä hiiren vasen painike alhaalla pitäen tyhjään palikkaan ja vapauta painike asettaaksesi palikan kyseiseen paikkaan. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja pidä sormi alhaalla sen sijaan, että käyttäisit hiirtä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Path Painter? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta logiikka pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.