Penguin Cafe

Astu maailmaan Penguin Cafe ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ravintolapelit!

Auta Bertaa, ystävällistä pingviiniä osoitteesta Penguin Cafe, hoitamaan ja pyörittämään kahvilaansa arktisen alueen kylmissä olosuhteissa. Kahvilassasi vierailee hauskoja ja mielenkiintoisia hahmoja, jääkarhuja, mursuja ja muita majesteettisia olentoja, joten tässä maassa ei ole koskaan tylsää. Berta tarvitsee kaiken mahdollisen avun, sillä alueen olosuhteet ovat ankarat, ja jäävuorella asuminen voi vaikeuttaa asioita.

Jokainen uusi päivä tuo uusia asiakkaita kauppaan, ja jokainen uusi päivä tuo uusia haasteita. Jokaisella asiakkaalla on omat yksilölliset vaatimuksensa, ja nopea palvelu takaa lähes aina runsaan juomarahan. Varmista myös, ettet tee virhettä tarjoillessasi tilausta, sillä et halua heittää roskiin ruokaa tai juomia.

Jokainen uusi asiakas, joka ylittää ovesi, tarvitsee istumapaikan, joten sinun on varmistettava, että valitset heille ja myös pöydässä on vapaa paikka. Sen jälkeen sinun on otettava heidän tilauksensa, mentävä baaritiskille ja haettava asiakkaalle oikea tilaus ja tarjoiltava se hänelle. Kun he ovat valmiita, ansaitset annetusta palvelusta riippuen joitakin kultakolikoita. Joka päivä sinulla on tietty tavoite, joka sinun on saavutettava, joten tee parhaasi saavuttaaksesi sen, jos haluat kahvilasi säilyvän hengissä.

Lähde jännittävälle matkalle arktiselle alueelle yhdessä hauskojen hahmojen kanssa osoitteesta Penguin Cafe, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta pelielementtien kanssa toimimiseen, kuten UI-painikkeiden tai ruokatuotteiden ja asiakkaiden naputteluun. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä, jossa nämä elementit sijaitsevat.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Penguin Cafe? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ravintolapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.