Pet Salon

Astu maailmaan Pet Salon ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista lemmikkipelit!

Pelitpelit.fi toivottaa sinut tervetulleeksi osoitteeseen Pet Salon, jossa suloiset karvaiset ystävät odottavat hellästi huolenpitoasi ja huomiotasi. Sukella lemmikkieläinten hemmottelun maailmaan, kun otat lopullisen hoitajan roolin, joka on vastuussa erittäin söpöjen lemmikkien kylvettämisestä, hoitamisesta ja jopa terveydenhoidosta. Olivatpa ne sitten pörröisiä kissanpentuja, leikkisiä koiranpentuja tai jopa eksoottisia olentoja, Pet Salon on loistava peli ihmisille, jotka rakastavat virtuaalieläinten hoitamista. Pet Salon -pelissä rakkaiden lemmikkisi hyvinvointi on etusijalla. Siitä hetkestä lähtien, kun ne tulevat huostaan, annat niille runsaasti rakkautta ja huomiota ja varmistat, että ne näyttävät ja voivat aina parhaimmillaan. Hemmottele karvaisia ystäviäsi ylellisillä kylvyillä, hellävaraisilla shampooseilla ja rauhoittavilla hieronnoilla, jotka saavat ne kehräämään ja heiluttamaan häntäänsä ihastuksesta.

Mutta kyse ei ole vain hoitamisesta ja hemmottelusta osoitteessa Pet Salon; kyse on myös karvaisten kumppaneidesi terveyden ja onnellisuuden varmistamisesta. Käymällä paikan päällä olevalla eläinlääkärillä voit käsitellä kaikki lemmikkisi huolenaiheet ja vaivat, pienistä naarmuista vakavampiin lääketieteellisiin ongelmiin. Asiantuntevan hoitosi ja eläinlääkärin asiantuntemuksen ansiosta lemmikkisi ovat taas tassuissaan hetkessä. Annatpa sitten pörröiselle kissanpennulle vaahtokylvyn tai halaat leikkisää pentua, jokainen hetki osoitteessa Pet Salon on täynnä iloa ja tyytyväisyyttä.

Viehättävä grafiikka, intuitiivinen pelattavuus ja monet mahdollisuudet lemmikkieläinten hauskanpitoon takaavat, että Pet Salon on varmasti yksi uusista suosikkieläinpeleistäsi osoitteessa Pelitpelit.fi. Kerää siis karvaiset ystäväsi, kääri hihasi ja valmistaudu kokemaan lemmikkieläinten hoito, jollaista ei ole ennen nähty. Loppujen lopuksi Pet Salon-pelissä jokainen päivä on loistava päivä hemmotella ja leikkiä rakastettavimpien lemmikkieläinten kanssa.

Miten leikitään

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen eläinten sekä eri työkalujen kanssa, joilla voit hemmotella niitä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näitä kohteita sen sijaan.

Pelaa muita Pet Salon-sarjan pelejä:

  Samanlaisia pelejä:

  Pidätkö Pet Salon? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

  Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

  Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta lemmikkipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

  Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.