Pipe Mania

Astu maailmaan Pipe Mania ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Pipe Mania on jännittävä, hauska ja nautinnollinen pulmapeli, jossa sinulla on kymmeniä eri tasoja pelattavana. Idea on aina sama, sinun on yhdistettävä putkia ja ohjattava vettä kohti määränpäätä. Vaikka peli alkaa helposti, Pipe Mania muuttuu yhä haastavammaksi, ja huomaat testaavasi taitojasi, kun yhdistät putkia haluamallasi tavalla.

Joillakin tasoilla on useita eri tapoja, joilla voit suorittaa ne, mikä lisää pelikokemusta ja hauskuutta entisestään. Pipe Mania -pelissä yksikään taso ei ole samanlainen, ja joka kerta pääset kokeilemaan jotain uutta ja testaamaan taitojasi. Pipe Mania on peli, joka saa sinut ajattelemaan, mikä tuo peliin paljon iloa ja hauskoja hetkiä.

Jokaisella tasolla on oma ratkaisunsa, ja peli tuo jatkuvasti uusia haasteita, jotka sinun on täytettävä. Jokaista tasoa on mahdollista yrittää uudelleen niin monta kertaa kuin haluat. Joten vaikka jokin taso olisikin vaikea, se ei ole ongelma, sillä pystyt lopulta suorittamaan sen.

Kokeile palapelien ratkaisutaitojasi ja katso, kuinka pitkälle pääset Pipe Mania -pelissä, vain osoitteessa Pelitpelit.fi!

Kuinka pelata

Valitse oikea putken suunta napauttamalla sitä, kunnes se osoittaa niin, että neste voi virrata vapaasti toisesta päästä toiseen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pipe Mania? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.