Pirate Cards

Astu maailmaan Pirate Cards ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista korttipelit!

Astu rohkean merirosvokapteenin kenkiin ja lähde tutkimaan kaukaista saarta, joka on täynnä vaaroja ja tietysti paljon aarteita, sillä onni suosii aina rohkeita! Pirate Cards on, kuten arvata saattaa, korttipeli. Sen säännöt ovat yksinkertaiset: voit siirtyä vain yhden askeleen joko oikealle, vasemmalle, ylös tai alas pelilaudalla, kunnes elopisteet loppuvat.

Suunnitellaksesi strategiaasi ja selviytyäksesi mahdollisimman pitkään, pidä silmällä, kuinka vaarallisia vihollisesi ovat, ja katso omia elopisteitäsi ja suunnittele viisaasti. Voit ampua tykkejä, juoda eliksiirejä, varustaa kilviä ja kolikoita, ja kun näet tynnyrin ja ajattelet murskata sen, muista, että se saattaa sisältää ikäviä yllätyksiä. Mutta joskus onni suosii rohkeita, joten on parasta ottaa riski, varsinkin kun olet tappavalla saarella!

Muista myös voittaa pomot, jotta voit päivittää sankariasi ja avata aarrearkkuja suorittamalla minipelin! Lähde mukaan mahtavaan seikkailuun Pelitpelit.fi in Pirate Cards!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pirate Cards? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta korttipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.