Pirate Treasure Hook

Astu maailmaan Pirate Treasure Hook ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Ryhdy koukun mestariksi, kun pelaat Pirate Treasure Hook osoitteessa Pelitpelit.fi. Meri on täynnä aarteita ja merirosvo on aina valmiina täyttämään arkkunsa meren rikkauksilla, mutta saadaksesi valtavan palkkion sinun on varmistettava, että tähtäimesi on valmiina nappaamaan kaiken tuon kimaltelevan aarrearkun.

Jotta sinusta tulisi rikkain merirosvo, jonka Pirate Treasure Hook meret ovat koskaan nähneet, sinun on opittava, milloin on paras aika ampua koukku meren aarteisiin. Tavoitteenasi on napata arvokkaimmat näkemäsi esineet, varsinkin kun sinulla on rajallinen aika napata ne kaikki.

Äläkä ajattele, että kaikki se kulta menee hukkaan! Voit ostaa paljon erikoisesineitä kaupasta, joka on saatavilla, kun olet suorittanut tason loppuun. Esimerkiksi pommeja, jotka räjähtävät aina kun haluat.

Varmista, että valitset laukauksesi huolellisesti, sillä kun olet ampunut koukkusi, ei ole enää paluuta, etkä halua tuhlata kallisarvoisia sekunteja saadaksesi alukseesi jotain, joka ei ole kovin arvokasta.

Suorita kaikki tasot loppuun ja tule rikkaimmaksi merirosvoksi, jonka meret ovat koskaan nähneet, kun pelaat Pirate Treasure Hook osoitteessa Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pirate Treasure Hook? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.