Pizza Party

Astu maailmaan Pizza Party ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ruoanlaittopelit!

Jos rakastat pizzaa, sinun pitäisi pelata Pizza Party, peliä, joka on täynnä herkullista pizzaa sekä reseptejä suosittuihin pizzoihin, joita voit ehkä kokeilla ja kokata ystäviesi kanssa. Muista, että pizza on hyvää, mutta se voi olla vielä parempaa, kun jaat sen jonkun kanssa. Ja pelissä Pizza Party jaat maukasta ruokaa asiakkaidesi kanssa.

Et kuitenkaan voi myydä mitä tahansa pizzaa, sillä jokaisella asiakkaalla on omat ainutlaatuiset mieltymyksensä ja suosikkipizzansa, joten sinun on parasta opetella erilaisia reseptejä, jos haluat saada vinkkejä ja jos haluat yrityksesi menestyvän. Voit aina vilkaista keittokirjaasi, mutta jos se kestää liian kauan, asiakkaat tulevat kärsimättömiksi ja lähtevät nopeasti ravintolastasi.

Mutta älä ole tästä liikaa huolissasi, sillä Pizza Party aloittaa sinut vaatimalla, että valmistat vain helppoja reseptejä, ja kun hallitset ne, voit vähitellen edetä monimutkaisempiin resepteihin.

Harjoittele pizzanvalmistustaitojasi osoitteessa Pelitpelit.fi ja valmistaudu valmistamaan hyvää ja maukasta pizzaa.

Pelaaminen

Opettele hauskat reseptit pizzoille, joita asiakkaasi tilaavat, jotta voit valmistaa ruokaa. Valitse oikeat ainekset edessäsi olevasta taulukosta. Jos haluat nopean muistutuksen tietyn pizzan aineksista, voit käyttää Help-painiketta ja katsoa reseptikirjaasi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pizza Party? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ruoanlaittopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.