Pool Club

Astu maailmaan Pool Club ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista biljardipelit!

Haluatko pelata siistiä biljardipeliä? Astu sisään Pool Clubin maailmaan, joka on rentouttava ja hauska peli, jossa on erittäin rento tunnelma ja jossa tavoitteena on lyödä kaikki raidalliset ja yksiväriset pallot taskuun voittaaksesi.

Säännöt ovat yksinkertaiset, ja voit hallita lyöntejäsi hyvin tarkasti, joten voit olla varma, että hallitset täysin pallon lentoradan. Valitse viisaasti, mihin viulu osuu, hallitse lyöntisi voimaa ja ota aina huomioon kaikkien muiden pöydällä olevien pallojen sijainti.

Haasteen lisäämiseksi ja ylimääräisen arcade-tunnelman aikaansaamiseksi sinulla on tiukka ajastin, joten sinun on oltava tarkka ja nopea samaan aikaan! Upota mahdollisimman monta pallotelinettä 90 sekunnissa ja säilytä komboja, jotta lisäaikaa tulee jatkuvasti lisää. Enemmän käytettävissä oleva aika tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet korkeampaan pistemäärään.

Nauti viileästä pelistä nyt Pool Clubilla!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pool Club? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta biljardipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.