Post Apocalyptic Truck Trial

Astu maailmaan Post Apocalyptic Truck Trial ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kuorma-autopelit!

Vaikka et ehkä yhdistä kuorma-autoja akrobaattiseen hyppimiseen metsässä olevilla alustoilla, osoitteessa Post Apocalyptic Truck Trial sinun on tehtävä juuri näin, jos haluat päästä maaliin. Luultavasti luulisi moottoripyörän tai vastaavan ajoneuvon soveltuvan paremmin näin petollisen maaston läpikulkemiseen, mutta jos sinulla on tarpeeksi kärsivällisyyttä ja taitoa, opit nopeasti jokaisen kuorma-auton koukerot, ja lennät pian jokaisen tason läpi.

Koska ajaminen tapahtuu valtavilla nopeuksilla ylhäällä puiden keskellä, sinun on oltava hyvin varovainen ohjauksen ja ohjauksen kanssa aina maaliin asti, sillä yksikin väärä liike ja joudut aloittamaan tason uudelleen. Jokaisella tasolla osoitteessa Post Apocalyptic Truck Trial on ainutlaatuinen ulkoasu, joten sinun on opittava ja sopeuduttava nopeasti alustojen ainutlaatuiseen sijoitteluun ja mukautettava nopeutesi, jos haluat onnistua vaarallisissa hypyissä, jotka sinun on tehtävä.

Kuten otsikosta voi päätellä, Post Apocalyptic Truck Trial tapahtuu melko tuhoutuneessa ja synkässä ympäristössä, joka todella sopii pelin selviytymistunnelmaan. Jokainen pyöränkäännös voi olla vaarallinen, ja sinun on oltava hyvin varovainen sen suhteen, miten kiihdytät, hidastat tai liikut eteen- ja taaksepäin. Kaatumisia on odotettavissa osoitteessa Post Apocalyptic Truck Trial, varsinkin kun opit jokaisen uuden tason, ja onneksi voit helposti käynnistää ja yrittää uudelleen. Mutta jokaisen uuden kaatumisen myötä opit jotain uutta, esimerkiksi, pitäisikö sinun hidastaa tietyssä kohdassa vai pitääkö sinun kiihdyttää enemmän, jotta pääsisit seuraavalle tasanteelle.

Riippuen siitä, miten hyvin selviydyt kustakin tasosta, saat loppupisteet, joista paras on kolmen tähden pistemäärä. Tämän pistemäärän parantaminen voi siis aina olla ylimääräinen haaste, johon voit yrittää tarttua. Voit myös yrittää avata erilaisia kuorma-autoja, joita Post Apocalyptic Truck Trial tarjoaa, ja joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen ja hauska muotoilu ja ominaisuudet, kuten käsiteltävyys tai nopeus. Ehkä kuorma-auton vaihtaminen on juuri sitä, mitä tarvitset, jos haluat suorittaa erityisen haastavan tason.

Aja vaarallisessa ympäristössä ja saavuta maaliin, kun pelaat Pelitpelit.fi osoitteessa Post Apocalyptic Truck Trial.

Kuinka pelata

Ohjaa kuorma-autoa nuolinäppäimillä: kiihdytä painamalla nuolinäppäintä ylös, jarruta nuolinäppäintä alas ja kallista autoa haluttuun suuntaan vasemmalla tai oikealla näppäimellä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Post Apocalyptic Truck Trial? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kuorma-autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä